Heralan Serviisin päiväkeskus

Heralan Serviisin päiväkeskuksella Saarijärvellä toimintaa on jokaisena arkipäivänä maanantaista perjantaihin.
Ohjaajia serviisissä on 3: Merja Pihlainen, Anna-Kaisa Manninen ja Minna Tarvainen.

Asiakkaaksi Heralan Serviisin päiväkeskukseen tullaan palveluohjauksen kautta. Palveluohjaaja on käynyt kotona keskustelemassa kotona pärjäämisestä ja asioista, jotka parantavat tai pitävät yllä kuntoa ja terveydentilaa. Samassa yhteydessä palveluohjaajan kanssa on mietitty miksi hän suosittelee tai ohjaa päivätoimintaan: onko tarve peseytymiselle turvallisissa olosuhteissa vai tukemaan fyysistä kuntoa ja liikkumista, terveydenhoidolliselle seurannalle tai mielialaan liittyvää tuen tarvetta.

Kotikäynnin jälkeen päiväkeskusohjaajat soittavat ja sopivat päivätoiminnan alkamisesta. Ohjaajien kanssa sovitaan käyntipäivä palvelun alkaessa. Päivän valintaan vaikuttaa suuresti kuljetusjärjestelyt; pyritään siihen, että samalta suunnalta tulevat asiakkaat tulevat toimintaan samana päivänä.

Heralan Serviisi on monien ikääntyvien palveluiden ja tapahtumien keskus. Päivätoiminnan ohella osa alueen ikäihmisistä käy vain ruokailemassa tai kahvilla serviisissä. Aika ajoin serviisissä järjestetään näytelmiä tai muita kaikille avoimia tapahtumia, jolloin suuri ruokasali on täynnä yleisöä.

Omavalvontasuunnitelma

Pelastus- ja turvallisuussuunnitelma

Vastuuhenkilöt
Palveluvastaava Seija Nieminen-Lahti puh. 044 711 4537