Fysioterapia ja kuntoutus

Fysioterapia- ja kuntoutuspalveluilla edistetään Saarikan alueen asukkaiden toiminta- ja työkykyä, lisätään omahoitovalmiuksia ja tuetaan kotona asumista.

Fysioterapeutin suoravastaanotto

Fysioterapeutin suoravastaanotolle voit hakeutua, mikäli sinulla on äkillinen tuki- ja liikuntaelinoire, sairauslomatarve ja et ole käynyt lääkärin vastaanotolla.

Voit varata ajan fysioterapeutille soittamalla p. 044 459 8500 Saarijärven terveysaseman päivystysnumeroon tai p. 040 157 8919 Karstulan terveysaseman päivystysnumeroon. Fysioterapeutin vastaanotto on Saarijärven terveysaseman poliklinikalla ja Karstulan terveysaseman fysioterapiassa.

Fysioterapeutin vastaanotto

Fysioterapeutin vastaanotolle voit hakeutua, mikäli sinulla on tuki- ja liikuntaelinoire ja/tai liikkumiskyky on heikentynyt. Fysioterapeutti tekee kliinisen tutkimuksen, arvioi liikkumista ja toimintakykyä sekä antaa yksilölliset ohjeet toimintakyyn parantamiseksi. Yksilöllinen harjoittelu voi tapahtua myös fysioterapian harjoitusryhmässä. Varaa aika fysioterapeutin vastaanotolle. Voit tulla vastaanotolle ilman lääkärin lähetettä. 

Kuntoutussuunnitelman tekeminen

Lääkinnällisen kuntoutuksen piiriin kuuluu henkilö, jolla on pitkäaikaisia toimintarajoitteita.  Voit varata ajan fysioterapeutin vastaanotolle kuntoutussuunnitelman tekemistä varten.  Lääkinnällinen kuntoutus voi sisältää yksilö- ja ryhmäkuntoutusta. 

Lääkinnällisen kuntoutuksen terapioiden ja muiden kuntoutustoimenpiteiden myöntämisen perusteet

Lasten fysioterapia

Voit varata lapsellesi ajan fysioterapiaan tuki- ja liikuntaelinoireen, ryhtitarkastuksen tai motorisen arvion tekemistä varten. Koululaisten fysioterapiavastaanottoja pidetään kouluilla ja fysioterapiavastaanotoille. Alle kouluikäiset käyvät fysioterapiavastaanotoilla terveysasemilla.

Rannekanavatutkimukset

Fysioterapeutin vastaanotolla tehdään rannekanavatutkimuksia. Voit varata ajan rannekanavatutkimukseen, mikäli lääkäri on ohjannut sinut tutkimukseen.

Ota yhteyttä:

Kiireettömissä asioissa voit ottaa yhteyttä suoraan fysioterapiaan tai apuvälinepalveluun sähköisesti ilman kirjautumista www.saarikka.fi.

Voit varata ajan fysioterapiaan myös puhelimitse klo 11.30-12.30 numerosta 044 459 8516 tai 044 459 8938.

Palveluista peritään yhtymävaltuuston vuosittain vahvistamat asiakasmaksut

YHTEYSTIEDOT