Fysioterapia ja kuntoutus

Fysioterapia- ja kuntoutuspalveluilla edistetään Saarikan alueen asukkaiden toiminta- ja työkykyä sekä omahoitovalmiuksia.

Fysioterapia- ja kuntoutuspalvelut koostuvat lääkinnällisestä kuntoutuksesta, kuntoneuvolapalveluista, akuuttiosastopotilaiden kuntoutuksesta sekä apuvälinepalveluista. Fysioterapian vastuualueeseen kuuluu myös alle kouluikäisten ja koululaisten fyysisen ja motorisen kehityksen seuranta, erilaiset fysioterapeuttiset konsultaatiopalvelut ja arviot kuntoutussuunnitelmaan sekä erilaisten erityisryhmien ryhmätoiminnat. Lisäksi fysioterapian vastuulle on siirtynyt tehtäväsiirtoina fysioterapeutin suoravastaanottotoiminta, olkaoperoitujen ohjaus ja polvi- ja lonkkatekonivelleikattujen seuranta sekä Mediracer-tutkimukset.

Fysioterapia järjestää myös erityisryhmien terveysliikuntaryhmiä (esim. tuki-ja liikuntaelinoireiset, aivohalvaus- ja Parkinsonpotilaat, ikäihmiset ja ylipainoiset) .

Palvelut on tarkoitettu kaikille SoTen alueella fysioterapiapalveluja tarvitseville asukkaille. 

Fysioterapia ja kuntoutus järjestetään Karstulan ja Saarijärven toimipisteissä ja tarpeen mukaan muiden kuntien terveysasemilla.

Saarijärvellä fysioterapian vastaanottotoiminta
ajanvarauksella entisissä Kesportin tiloissa, osoite Nahkurintie 3. 

Karstulassa fysioterapia toimii terveysaseman yhteydessä,
osoite Hämeenpurontie 9,43500 Karstula.

Palveluista peritään yhtymävaltuuston vuosittain vahvistamat asiakasmaksut

Kiireettömässä asioinnissa yli 18-vuotias tuki- ja liikuntaelinoireinen voi tehdä ajanvarauksen fysioterapiaan sähköisesti tai lähettää web-viestin fysioterapeutille eTerveyspalvelut tai ottaa yhteyttä Hyviksen  kautta.

YHTEYSTIEDOT