Hopearannan päiväkeskus

Hopearannan päiväkeskus Kivijärvellä toimii Kivijärven kotihoidon kanssa samassa tilassa, terveysaseman yhteydessä.Toimintaa on kerran viikossa, torstaisin.


Ohjaajia päiväkeskuksella on 2: Tarja Tammelin ja Arja Pulkkanen, jotka toimivat muina päivinä ohjaajina Karstulassa ja Kyyjärvellä. Päiväkeskusryhmässä käy vierailijoita sekä tuomassa tietoa, että laulattamassa ja viihdyttämässä. Liikunta ja erilaiset pelit ja harjoitteet ovat tärkeässä osassa päivää.

Asiakkaaksi päiväkeskukseen tullaan palveluohjauksen kautta. Palveluohjaaja on käynyt kotona keskustelemassa kotona pärjäämisestä ja asioista, jotka parantavat tai pitävät yllä kuntoa ja terveydentilaa. Samassa yhteydessä palveluohjaajan kanssa on mietitty miksi hän suosittelee tai ohjaa päivätoimintaan: onko tarve peseytymiselle turvallisissa olosuhteissa vai tukemaan fyysistä kuntoa ja liikkumista, terveydenhoidolliselle seurannalle tai mielialaan liittyvää tuen tarvetta.

Kotikäynnin jälkeen päiväkeskusohjaajat soittavat ja sopivat päivätoiminnan alkamisesta. Ohjaajien kanssa sovitaan käyntipäivään liittyvistä asioista palvelun alkaessa.

Vastuuhenkilöt
Palveluvastaava Seija Nieminen-Lahti puh. 044 711 4537